Fotograaf

in rotterdam

01

Tim Keen, voor persoonlijk, uniek en indrukwekkend beeld!

Als professionele fotograaf in Rotterdam help ik jou als bedrijf of individu om jezelf of je merk krachtig en overtuigend te presenteren. Wat voor beeld je ook nodig hebt, ik weet precies hoe ik je kan helpen om jouw persoonlijke of zakelijke imago te versterken en jouw visie tot leven te brengen. Ik heb ruime ervaring met grote projecten voor grote merken en bedrijven en gebruik deze kennis en ervaring bij elk project dat ik aanpak, groot of klein. Ik zorg er altijd voor dat je tevreden bent met het resultaat en terug kunt kijken naar een geslaagde samenwerking! Dus als je op zoek bent naar een fotograaf in Rotterdam voor portret-, reclame- of bedrijfsfotografie, neem dan contact met mij op.

Als professionele fotograaf in Rotterdam help ik jou als bedrijf of individu om jezelf of je merk krachtig en overtuigend te presenteren. Wat voor beeld je ook nodig hebt, ik weet precies hoe ik je kan helpen om jouw persoonlijke of zakelijke imago te versterken en jouw visie tot leven te brengen. Ik ben constant op zoek naar de beste manier om beelden te creëren die de aandacht trekken en de eventuele boodschap van mijn klanten op een visueel aantrekkelijke manier overbrengen. Het is dan ook mijn passie om merken tot leven te brengen en hun unieke verhaal te vertellen door middel van goede fotografie of video.  

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en co-creatie zodat ik jouw visie en doelen naar sterk beeld kan vertalen. Op die manier kan ik oplossingen aanbieden die perfect aansluiten bij jouw merk en doelgroep. Goede communicatie en service tijdens het gehele proces is dan ook altijd het uitgangspunt. Ik heb ruime ervaring met grote projecten voor grote merken en bedrijven en gebruik deze kennis en ervaring in elk project dat ik aanpak, groot of klein. Ik zorg er altijd voor dat je tevreden bent met het resultaat en terug kunt kijken naar een geslaagde samenwerking!

02

Diensten

Ik bied een breed scala aan diensten aan, waaronder portretfotografie en personal branding, reclamefotografie, productfotografie, bedrijfsfotografie en brand identity fotografie. Met mijn jarenlange ervaring en expertise in het vakgebied, kan ik elk project op een professionele en efficiënte manier aanpakken. Of je nu een individu bent die op zoek is naar uniek portret of een bedrijf dat behoefte heeft aan zakelijke fotografie van het pand, personeel of processen, ik zorg ervoor dat de visuele representatie van jouw merk of persoonlijkheid overeenkomt met jouw doelen en verwachtingen. Mijn focus ligt op het vastleggen van de essentie van jouw merk of persoonlijkheid en deze te vertalen in beelden die van hoge kwaliteit zijn en een blijvende indruk maken op jouw doelgroep. Ik ben gespecialiseerd in mooi uitgelichte stoere en zakelijke portretten met een esthetisch pakkende achtergrond. Soms surrealistisch of abstract, soms rauw en recht voor z'n raap, maar altijd met impact.

Ik bied een breed scala aan diensten aan, waaronder portretfotografie, personal branding (zakelijk), reclamefotografie, productfotografie, bedrijfsfotografie en brand identity fotografie. Ik ben gespecialiseerd in mooi uitgelichte stoere en zakelijke portretten met een esthetisch pakkende achtergrond. Soms surrealistisch of abstract, soms rauw en recht voor z'n raap, maar altijd met impact. Ook heb ik ruime ervaring met beeldbewerking waardoor vrijwel alles mogelijk is. Laat je overtuigen door mijn portfolio en vraag naar de mogelijkheden.

03

Werkwijze

Als reclamefotograaf heb ik veel ervaring opgedaan tijdens het werken met grote merken en bureau's. Dit stelt mij in staat om mijn werkzaamheden overzichtelijk en professioneel uit te voeren, ongeacht de aard van het project. Ik hecht dan ook veel waarde aan een gestructureerde werkwijze. Zo ga ik pas aan de slag wanneer ik tot in detail weet wat de wens van de klant is en hou ik altijd rekening met de doelgroep en de mogelijke media kanalen. Gedurende mijn carrière heb ik vele fotoshoots gedaan voor de meest uiteenlopende klanten en situaties. Door deze ervaring heb ik geleerd om te anticiperen op verschillende omstandigheden en de beste resultaten te behalen. Dit betekent ook dat mijn klanten duidelijk worden geïnformeerd over wat ze kunnen verwachten. Of het nu gaat om een intieme portretsessie of een groot event, mijn aanpak is altijd professioneel en transparant. Zo haal ik het beste uit elk project en is de klant verzekerd van resultaat.
Hieronder leg ik graag uit hoe ik te werk ga.  

Als fotograaf in Rotterdam heb ik veel ervaring opgedaan tijdens het werken met grote merken en bureau's. Dit stelt mij in staat om mijn werkzaamheden overzichtelijk en professioneel uit te voeren, ongeacht de aard van het project. Ik hecht dan ook veel waarde aan een gestructureerde werkwijze en duidelijke afspraken. Zo ga ik pas aan de slag wanneer ik tot in detail weet wat de wensen zijn en hou ik altijd rekening met de doelgroep en mogelijke media kanalen. Hieronder licht ik graag toe hoe ik te werk ga.  

+
Kennismaking1/6
Elke samenwerking begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en bekijken we op welke manier mijn werk als fotograaf hierop aansluit. Hierbij bespreken we ook de praktische zaken zoals locatie, planning en additionele zaken zoals visagie en/of styling.
+
Debrief2/6
Na het kennismakingsgesprek stuur ik een duidelijke e-mail waarin ik uitleg wat ik heb begrepen van je wensen en wat ik voorstel om te gaan doen. Zo weet je precies wat je kan verwachten en wat de mogelijkheden zijn voor het project. Heb je een offerte opgevraagd? Dan stuur ik je uiteraard ook een gedetailleerd voorstel.
+
Voorbereiding3/6
Je ontvangt na akkoord een email met de gemaakte afspraken en een overzicht van alle praktische zaken zoals de eventuele locatiegegevens, planning en mogelijke aandachtspunten.
+
Co-creatie4/6
Op de dag van de shoot arriveer ik ruim op tijd op de afgesproken locatie en ga ik aan de slag volgens het draaiboek. Tijdens de shoot houd ik rekening met jouw wensen en werken we samen om tot het gewenste resultaat te komen.
+
Selectie en bewerking5/6
Na de shoot maak ik een selectie van de beste foto's en bewerk deze zorgvuldig. Hierbij let ik op kleur, compositie en belichting. Ik zorg ervoor dat de foto's de juiste sfeer en uitstraling hebben die past bij je wensen. Optionele extensieve beeldbewerking kunnen we van tevoren bespreken.
+
Oplevering6/65/6
Wanneer de foto's bewerkt zijn, stuur ik deze naar je toe en is er ruimte voor 1 feedbackronde. Hier kan kan ik de nodige aanpassingen maken.

*STANDAARD

€299
check mark.

1 uur fotografie op locatie. Opbouw van het licht en apparatuur bij de eerste set wordt niet meegerekend.

check mark.

Basisnabewerking inbegrepen (kleurcorrectie en retoucheren)

check mark.

Na selectie en 1 feedbackronde ontvang je 2 uitgewerkte professionele portretten.

check mark.

Styling, visagie en/of een studio zijn additioneel mee te boeken.

Boek hier

*UITGEBREID

€379
check mark.

2 uur fotografie op locatie. Opbouw van het licht en apparatuur bij de eerste set wordt niet meegerekend.

check mark.

Basisnabewerking inbegrepen (kleurcorrectie en retoucheren)

check mark.

Na selectie en 1 feedbackronde ontvang je 5 uitgewerkte professionele portretten.

check mark.

Styling, visagie en/of een studio zijn additioneel mee te boeken.

Boek hier

*LUXE

€499
check mark.

4 uur fotografie op locatie. Opbouw van het licht en apparatuur bij de eerste set wordt niet meegerekend.

check mark.

Basisnabewerking inbegrepen (kleurcorrectie en retoucheren)

check mark.

Na selectie en 1 feedbackronde ontvang je 12 uitgewerkte professionele portretten.

Boek hier
check mark.

Styling, visagie en/of een studio zijn additioneel mee te boeken.

* Alle pakketten zijn exclusief btw en reiskosten à 25 ct/km (startpunt Rotterdam).

04

KOSTEN

DIENSTEN
OMSCHRIJVING
KOSTEN
Portretfotografie

Als professionele portretfotograaf help ik jou om de juiste uitstraling te creëren voor jouw zakelijke of persoonlijke doeleinden. Of het nu gaat om professionele headshots voor je website, zakelijke portretten voor je LinkedIn profiel of persoonlijke portretten, ik lever maatwerk oplossingen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe ik jouw visie kan omzetten in prachtige, unieke en creatieve portretten.

Elk project is anders. Neem vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte.
Bedrijfsfotografie

Met mijn bedrijfsfotografie creëer ik een unieke en professionele uitstraling voor jouw bedrijf die je kan gebruiken voor al jouw marketingdoeleinden. Alle bedrijfsprocessen, de werkomgeving en personeelsportretten sterk in beeld!

Elk project is anders. Neem vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte.
Event fotografie

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, festival of conferentie, ik zorg ervoor dat elke foto een verhaal vertelt en jouw evenement vast wordt gelegd zoals het is bedoelt. Je ontvangt ca. 50 beelden bij een minimale afname van 2 uur.

Elk project is anders. Neem vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte.
gratis Een eerste offerte ontvangen?

Neem contact op via
info@timkeen.com of
+31641262812

Of laat je gegevens achter en ontvang binnen 24 uur een reactie

Bedankt voor je bericht. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Er ging iets fout met het versturen van het formulier! Probeer het opnieuw.

"I frikkin LOVE Tim Keen, he is AWESOME!"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla

Rebecca J.
Bergweg 162AB Rotterdam
Herengracht 104 Amsterdam